Бананови палачинки са идеална закуска. Единствената особеност при тях е, че трябва да се пекат на малки питки, а не на големи палачинки, защото иначе се разкъсват.
Перфектни за закуска в работа, градината, за пикник.
НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ
3 банана;
3 яйца;
100 гр брашно от лимец или овесени ядки;
ИНСТРУКЦИИ
Минете съставките през блендер и печете на загрят тиган с незалепващо покритие.
Важно при печенето: тиганът трябва да се намаже с масло преди печенето. Палачинките трябва да са мънички /аз слагам по 3 в тигана/. Ако изсипем една голяма палачинка, тя се разкъсва и не може да се обърне.
Неда
25 ян. 2019вкуснооо!
Тони Гугуткова
25 ян. 2019Аз мога да ги ям по 3 пъти на ден 🙂